FLINKI PÅ INSTAGRAM

Nå er Flinki på Instagram. Søk på flinkitrafikken og få med deg bilder av kjekke ting vi er med på.

FLINKI PÅ FACEBOOK

Nå kan du også følge oss på Facebook. Her vil vi legge ut nyheter, informasjon og bilder som forteller litt om hvordan vi jobber i Flinki-prosjektet.

 

18.01.2021

VINNER AV FLINKI-KONKURRANSEN

Det ble Oline 10 år som ble den heldige vinner blant alle de som hadde sendt inn bilde av sin Flinki- kalender. Bra jobba folkens :-)

Oline går på Smeaheia skole og ble veldig glad for å ha vunnet en ny sykkel. Flinki håper at ny sykkel vil motivere Oline til å sykle litt hver eneste dag :-)

Ny Flinki- konkurranse vil bli lansert til våren. Har du gode forslag på en spennende konkurranse som kan bidra til at vi bruker sykkelen oftere og tenker sykkel når vi skal til og fra butikken, skole, trening og vennebesøk... eller bare en spennende tur sammen med sykkelen og gode venner.

Send gjerne forslag til gunn-rita.dahle.flesja@rogfk.no

Hilsen Gunn-Rita og Flinki

 

 

Flinki- konkurransen:

Har du fylt ut og sendt inn skjema?

Flinki er godt fornøyd med alle utfylte skjemaer og flotte historier som har komt inn de siste dagene. Frist for å sende inn utfylt skjema for å bli med i trekningen om ny sykkel (verdig 5000 kr.) er satt til 15. januar. Ta bilde av kalenderen din og send den til dahleflesja@tryggtrafikk.no 

Med ønske om mange flotte og spennende sykkelturer i tiden fremover. Kanskje kommer Flinki på besøk til din skole snart!

Hilsen fra Gunn-Rita og Flinki

14.12.2020

NYE FLINKI- KLISTERMERKER

Disse nye Flinki- klistermerkene skal vise deg hvor det er lagt inn ulike øvelser langs den Flinki- sykkelløypen som du befinner deg i. Trafikale situasjoner, ferdighetsøvelser og lek på sykkel blir lagt inn i den digitale kartløsningen for Flinki- løyper. For at du lettere skal huske hvor de ulike øvelsene er langs løypen, så skal disse nye vignettene kunne fortelle deg hvor og hva type aktivitet du skal utføre når du kommer til et slikt Flinki- klistermerke.

Masse lykke til :-)

Hilsen Flinki 

 

 

 

 

 

05.12.2020

Herlig sykkelopplevelse for liten og stor:

VI TESTET FLINKI- LØYPEN PÅ LURA

Lørdag ettermiddag samlet vi en ivrig gjeng med foreldre og elever fra Porsholen skole for testing av Flinki- sykkelløype som går i området Lura og Varatun (Sykkelgården). Det ble flere stopper langs løypen på grusbaner som er den perfekte plass for øving på sykkel og lek på sykkel. Store smil og godt humør blant liten og stor. Alle presterte bra og fremgangen var stor for enkelte. Vi hadde flere stopper underveis for å snakke om trafikale situasjoner som er viktig å øve på sammen med barna. 

 

 

 

Første Flinki-løype på Hommersåk

Hommersåk skole ble først ut med å lage Flinki- sykkelløype i Rogaland. Stor stas å få være til stede på åpningsdagen. Engasjerte elever fra elevrådet, sammen med foreldre og ledelse på skolen, har laget en spennende og variert Flinki- løype i området rundt skolen og gjennom flotte naturområder på Hommersåk. Alle er velkomne til å teste ut Hommersåk skole sin sykkelløype. Se kartlink Flinki-løyper.

Flinki- brosjyren forteller litt om hvem Flinki er, hva Flinki konseptet går ut på og litt om hva Flinki gjør og kan hjelpe deg med. Brosjyren er blitt delt ut til alle barneskoler i Sandnes kommune, samt enkelte skoler i Stavanger, Sauda, Egersund og Sokndal. Har din skole fått utdelt Flinki- brosjyre? Les mer om Flinki på www.flinki.no

Link til Flinki-brosjyre

App Nå kan du få direkte tilgang til kartløsningen for Flinki-sykkelløyper. Last ned appen ArcGIS Explorer og søk på Flinki

  • Facebook

Følg oss på Facebook: 

Hommersåk skole 1.jpg
EXPLORER.jpg